2 Mayıs 2018 Çarşamba

Esenyurt Balıkyolu Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan ÖZTÜRK



Esenyurt Balıkyolu Mahallesi Muhtar Adayı #2019
AYHAN ÖZTÜRK KİMDİR ; 
Ayhan ÖZTÜRK 1984 yılında Ardahan Hoçvan (Sıxırpet) Samanbeyliköyü'nde dünyaya gelmiştir. Eğitim-öğretimini tamamladıktan sonra 2004 yılında askere gitmiştir. Askerliğinin ardından Ayhan ÖZTÜRK’ün ticari hayatı başlar. Yaklaşık 15 yıldır gayrimenkul, turizm ve tekstil sektöründe faaliyet göstermektedir. Fakat sadece kendisi için bir şeyler yapmayı eksik ve yetersiz bulan Ayhan ÖZTÜRK, başka hayatlara da dokunabilmek ve insanlara umut olabilmek adına çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görev almıştır.
ETKİN OLARAK ALDIĞI GÖREVLER ŞUNLARDIR.
2012-2014 yılları arası İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde Başkan Yardımcılığı yapmıştır.
2014-2016 yılları arası İstanbul-Kars-Ardahan-Iğdır Kültür Derneği'nin Genel Başkanlığını yapmıştır.
İstanbul Emlak Komisyoncular Odası'ndaki Başkan Yardımcılığı görevini aktif olarak yapmaktadır.
2015 yılında merkezi Esenyurt’ta bulunan Ardahan İli Hoçvan Samanbeyliköyü Kültür Derneği'ni kurmuş ve Derneğin kurucu başkanı olmuştur.
Hâlihazırda olan kendi köy dernek başkanlık görevine aktif olarak devam etmektedir ve dernek bünyesinde çeşitli etkinlikler organize ederek köylülerinin dertlerine çözümler üretmeye çalışmaktadır.
Ayhan ÖZTÜRK evli ve uzun yıllardır Balıkyolu Mahallesi'nde ikamet etmektedir.




www.esenyurtgazetesi.info ESENYURT GAZETESİ HABERLERİ - MEHMET ALİ ARSLAN www.esenyurtgazetesi.blogspot.com.tr haber ve info burada #İSTANBUL #HABER #İNTERNET #GAZETESİ #NEWS #PRESS #İSTANBULHABER #İSTANBULGAZETESİ #NEWS #PRESS #RESİMLERİ #GAZETESİ #HABERLERİ #WWW #İSTANBULHABERLERİ #ESENYURT #GAZETESİ #COM #BLOGSPOT #TR #ESENYURTHABER #GAZETESİ #İNFO
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post