23 Ocak 2018 Salı

İstanbul Esenyurt hava durumu Ocak 2018

CUMADAN SONRA İSTANBUL'DA SICAKLIK ARTACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Birinci Bölge Müdürü Kocaman, İstanbul için hava durumunun cumaya kadar akşam 1-2, gündüzleri ise 4-5 derece olacağını yineleyerek, "İstanbul'da cumadan sonra yağışlar kesilecek ve sıcaklıklar artmaya başlayacak. Mevsim normallerinde sıcaklıklar bekliyoruz. Denizlerde kuzeyli kuvvetli rüzgarların devam edeceğini söyleyebiliriz. Sonrasında ise ciddi bir rüzgar beklemiyoruz." dedi.
Anadolu'daki vatandaşlara buzlanma ve don olaylarına karşı tedbirli olmaları tavsiyesinde bulunan Kocaman, Marmara'da rüzgar dahil olmak üzere bir uyarıları olmadığını söyledi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgilere göre, 23-29 Ocak tarihlerinde hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normallerinden 5-9 derece daha düşük olarak bekleniyor.
YÜKSEK KESİMLERDE KAR YAĞIŞI GÖRÜLEBİLİR
İstanbul'da bugün saat 18.00'e kadar yüksek kesimlerde karla karışık yağmur beklenirken, akşam saatlerinde sıcaklığın 1-2 derecelere düşmesi öngörülüyor.
Söz konusu kesimlerde yarın ve ertesi gün de karla karışık yağmur tahmini yapılırken, sıcaklıkların salı 3-4, çarşamba 2-5, perşembe 1-7, cuma 0-5, cumartesi 1-7 dereceler civarında seyredeceği bilgisi verildi.


www.esenyurtgazetesi.info ESENYURT GAZETESİ - MEHMET ALİ ARSLAN www.esenyurtgazetesi.blogspot.com.tr
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post